Tietoa meistä

Työporras on henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys. Tarjoamme henkilökohtaista ja laadukasta palvelua rekrytoinnin tueksi koko Suomen alueella.

Otamme huomioon toiveenne ja räätälöimme palvelun yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi. Työn saaminen ja työntekijän valinta vaatii ponnistelua kaikilta. Me tunnemme työmarkkinat ja autamme sinua kaikessa henkilöstöön liittyvissä asioissa.

Välitämme työntekijöitä niin lyhyt- kuin pitkäkestoisiinkin työsuhteisiin, eri toimialojen ja eri vaatimustasojen työtehtäviin. Tyypillisimmät palvelupakettimme ovat henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi. Palvelu sisältää koko työsuhteen elinkaaren tai ulkoistusprosessin.

Olemme erikoistuneet työllistämään erityisesti puhtaanapito-, hoito-, toimisto-, myynti-, ravintola / kahvila-alan töihin, mutta emme sulje mitään alaa pois.

Työporras Oy on osa Tiliporras-yhtiöitä. Kasvava konserni palvelee asiakkaita koko Suomen alueella taloushallinto-, henkilöstö-, rahoitus- ja ohjelmistopalveluissa. Perusperiaatteemme on tiivistetty tunnuslauseeseen Olemme apunasi. Asiakkaan tarpeet voivat olla isoja tai pieniä. Tarpeet voivat muuttua esim. kasvun myötä. Tiliporras Yhtiöt palvelee kaikissa tilanteissa.