Usein kysyttyä

MITÄ ON VUOKRATYÖ?

Vuokratyö tarkoittaa sitä, että me teemme asiakasyrityksen kanssa sopimuksen työntekijöiden vuokraamisesta.  Työtä tehdään tällöin asiakasyrityksessä eli muualla kuin oman työnantajan tiloissa.

Työntekijöiden työnantajana on Työporras Oy, joka tekee työsopimuksen, maksaa palkan, antaa vuosiloman, antaa työntekijän pyynnöstä työtodistuksen työsuhteen päättyessä jne.  Asiakasyritys puolestaan perehdyttää ja ohjaa työntekijää sekä johtaa ja valvoo työn tekemistä.

MITEN HAEN TYÖPAIKKAA?

Pääset hakemaan työpaikkojamme, kun olet rekisteröitynyt tietokantaamme kotisivujemme kautta. Lisää järjestelmään päivitetty CV:si ja hakemuksesi. Näin pystyt jatkossakin kirjautumaan helposti käyttäjätunnuksen ja salasanan kanssa hakemukseesi ja muuttelemaan tietojasi taikka hakemaan mielekkäitä työpaikkoja.

VOINKO HAKEA USEAA TYÖTÄ KERRALLAAN?

Totta kai voi, ja kannattaakin hakea useampaa työtä kerralla. Kunhan muistaa aina tehdä hakemuksen juuri sitä hakemaansa työtä ajatellen.

VOIKO YRITYS REKRYTOIDA VUOKRATYÖNTEKIJÄN?

Kyllä voi. Työsuhde voi alkaa vuokratyösuhteena ja jos asiakasyritys haluaa rekrytoida henkilön omille palkkalistoilleen, on tämä mahdollista tämän vuokratyösuhteen jälkeen.

MINKÄLAISTA PALKKAA TEHTÄVÄSTÄ MAKSETAAN?

Palkka vaihtelee tehtävän vaatimusten ja henkilön aikaisemman työkokemuksen mukaan. Maksamme aina vähintään TES:n mukaista palkkaa. Olemme vastuuntuntoinen työnantaja, jonka palkkataso vastaa tehtävän luonnetta. Palkkausasioissa voit kääntyä rekrytointikonsultin puoleen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

ONKO VUOKRATYÖNTEKIJÄLLÄ OIKEUS TYÖTERVEYSHUOLTOON?

Kyllä on. Vuokratyöntekijöillämme on käyttöoikeus Finlan lääkäripalveluihin heti sopimuksen alusta lähtien.

MITEN VALMISTAUDUN TYÖHAASTATTELUUN?

Kutsun saaminen haastatteluun on aina hieno asia, mutta myös usein jännittävä. Huolellinen valmistautuminen auttaa sinua suoriutumaan haastattelusta paremmin.

Saadessasi haastattelukutsun, kirjoita itsellesi haastattelun aika ja paikka muistiin. Tulosta myös mukaan päivitetty ansioluettelosi ja työuran varrelta saadut työtodistukset. Mieti valmiiksi vastauksia niihin kysymyksiin, mitä haastattelussa voitaisiin kysellä. Pukeudu haastatteluun siististi. Ja ennen kaikkea, älä myöhästy haastattelusta! Hymyily haastattelussa on myös sallittua!